Sparta M8Bosch

Van € 2.749,00
Voor € 2.449,00
Actie! met inruil:
Merk
Sparta
Model
M8Bosch
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Grey. / Blue /Champagne
Framehoogte
48-57 cm
Frametype
Dames
Type versnellingen
Shimano Nexus naafversnelling 8
Remmen voor
Magura HS-11 Hydraulische velgrem
Remmen achter
Magura HS-11 Hydraulische velgrem
Verlichting voor
Automatisch
Verlichting achter
Automatisch
Accu wattuur
300 Wh
Display
Intuvia

Omschrijving

De M8b is een e-bike met een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50Nm) die geschikt is voor zowel de korte dagelijkse ritten als de langere toertochten. Met de vier standen trapondersteuning en 8 versnellingen weet je zeker dat je altijd het juiste tempo vindt.

De aandrijving van de Bosch-middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert Bosch nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De krachtige middenmotoren van Bosch zorgen er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit.

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma's.

Deze fiets heeft een standaard accu van 300Wh. De meerprijs van een 400Wh accu is € 150,- en de meer prijs van een 500Wh accu is € 350,- 

Delen