Sparta M8TIon Smart 500 Wh

Prijs
€ 2.799,00
Merk
Sparta
Model
M8TIon Smart 500 Wh
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Imperial Blue, Signalred
Framehoogte
48 - 57 cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Nexus 8
Remmen voor
Hydraulische velgrem, Magura HS-11
Remmen achter
Hydraulische velgrem, Magura HS-11
Verlichting voor
Automatisch
Verlichting achter
LED in de accu geïntergreerd
Accu wattuur
500 Wh
Display
V-ION

Omschrijving

Op zoek naar een hele slimme allrounder? Dat is de M8Ti. Extra slim is de track-and-tracemodule. Activeer het abonnement en je weet altijd waar je fiets staat. Wees gerust, dieven laten een smart e-bike liever staan!

Met de Smart E-bikes fiets je een heel nieuw tijdperk binnen. Deze slimme E-bike heeft een gps-verbinding die nauwkeurig al je gereden ritten registreert. Met de Smart E-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard, krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen en meer. Bij fabricage heeft de Smart E-bike een simkaart gekregen. Via de Sparta Connect-app activeer je vervolgens je abonnement, waarna je E-bike altijd connected is. Uiteraard zijn alle Smart E-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven zijn dus gewaarschuwd!

De slimme software van het ION® systeem blijft de aandrijving voortdurend verbeteren. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het ION® systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het ION® systeem bieden wij in in combinatie met voor-, midden- én achterwielmotoren. Zo is er altijd een ION® e-bike die bij jou past.

Accu & Actieradius 500Wh accu

eco 115-145 km
cruise 75-105 km
tour 45-65 km
sport 40-60 km
power 30-60 km

Delen