Bovag Leasefiets

Fietslease is een operationele full service lease die onderhoud, afschrijving, rente, ENRA verzekering optimaal, opzittende verzekering, en 24 uurs hulpdienst bevat.

In een wereld waar gezond maar ook milieubewust leven steeds belangrijker wordt, fietsen wij voorop met de BOVAG Leasefiets: elke dag zorgeloos van en naar je werk fietsen. Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk: de werkgever maakt gebruik van een operational lease, en de werknemer kan zonder zorgen direct opstappen!

Bent u al verkocht bereken dan hier uw prijs!

Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar en van je werk fietsen? Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk: met een operational lease, die jouw werkgever faciliteert, kan jij zonder zorgen en onderhoudskosten direct opstappen! Je kunt kiezen voor een gewone fiets of een praktische (high speed) e-bike: volledig uitgerust zoals jij wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp.

  • Elk type fiets is mogelijk, ook een (high speed) e-bike!
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Inclusief: onderhoud en reparatie, verzekering tegen diefstal en schade, ongevallen opzittende(n)verzekering, verhaalsrechtbijstand en pechhulp
  • Met de fiets naar het werk is beter voor je conditie
  • Nooit meer in de file of zoeken naar een parkeerplek

Indien u met pech stil komt te staan met uw fiets, dan neemt u contact op met de pechhulp van Friesland Lease, via de verzekeringsmaatschappij. U heeft een servicepas ontvangen met daarop het telefoonnummer. Zij helpen u verder op weg, brengen u naar de dichtstbijzijnde dealer of naar de locatie waar u vandaan komt. In het contract is de internationale pechhulp opgenomen waardoor u geen ANWB Wegenwacht Fiets Service nodig heeft.

In het contract voor leasefietsen, of het nu een Zakelijke Leasefiets of Privé Leasefiets is, is de Casco verzekering met werelddekking opgenomen met een laag eigen risico voor niet verhaalbare schades. Standaard zijn de aanvullende verzekeringen voor Ongevallen Opzittenden (OOV) en Verhaalsrechtsbijstand opgenomen met Europese dekking. Ook voor mountainbikes en racefietsen zijn deze verzekeringen mogelijk. Voor high-speed fietsen (speed pedelecs) is naast de bovenstaande verzekeringen ook de WA verzekering inbegrepen.

Aan het einde van de looptijd lever je de fiets in en sluit je weer een nieuw leasecontract af. Ook kan je de fiets overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Of, je levert de fiets in en daarmee is het einde contract.

Elektrisch fietsen wordt nu wel heel zorgeloos!